04 mars 2012

Fototriss: Prickigt

Veckans Fototriss handlar om prickar, ett tema som jag valde eftersom prickarna varit ständigt närvarande hos oss de senaste veckorna, i form av vattkoppor. Först Ellie och sen den oroliga väntan på att Ville skulle få kopporna tillräckligt lång tid innan vår resa till Oman.

I torsdags fick så den här lilla busungen sina första prickar och sen har det exploderat, över hela kroppen. Röda, irriterade prickar. Men hittills har han tack och lov inte verkat besvärats allt för mycket av dem, hoppas det fortsätter så.

En dryg vecka kvar till avresa och frågan är om vi kommer att kunna åka eller om vi måste skjuta upp resan? Jag ska ju vara resereporter åt Solresor i Oman och de har hjälpt till och kollat möjlighet att flytta fram resan ett par veckor, men eftersom kopporna till slut kom nästan två veckor innan avresa fortsatte vi enligt plan. Fast som han ser ut nu vet jag inte om han kommer hinna bli smittfri...

Ska prata med Solresor igen och se hur vi kan göra med en ändring av avresa. Det är ju tur att jag är mammaledig och kan åka när som helst och som det ser ut kan Mattias ändra sin semester också nu utan att det ställer till det allt för mycket. Hoppas bara det fortfarande finns platser kvar på resorna längre fram, för det vore väldigt snopet att inte kunna åka nu - jag längtar så efter sol och bad!

Vilka prickar andra deltagare i Fototriss har hittat, det kan ni se om ni klickar er in till Fototriss.


Follow Bildbloggerian

21 kommentarer:

Anonym sa...

Åh.. Han ser inte ut att lida i allafall. Söt är han också.

Anna tassar in.. sa...

Ja du det är nästan oundvikligt att hinna undan den där pricksjukan..min Oscarsson var precis i samma ålder när han hade dessa koppor..jag hoppas du kommer iväg på din resa..Oman..shit så intressant..

Eva Trillian sa...

Vilka charmtroll :-)
Hoppas alla kryar på sig så ni kan åka som planerat!
Tack före ännu en trevlig triss :-)

Pumita sa...

Oj, vilken glad prick! Han verkar ta det med jämnmod. Hoppas att det ordnar sig och ni kommer iväg på resan! :)

A World of Wines sa...

Här var det prickar överallt! Hoppas allt går som det ska och prickarna bleknar bort till resdagen! Tack för en trevlig triss!

Twiggy sa...

Prickar, prickar och prickar... Skönt att det inte verkar vara så där jättekliigt! Tack för ännu en kul och lärorik triss. Det är tack vare din fototriss som jag först upptäckte fotograferandet. Nu fungerar trissen som inspiration och vidareutvecklingskälla. En av veckans höjdpunkter.

Anita A sa...

Översållad med prickar är han men verkar ändå vara en glad prick! Hoppas det inte blir något problem med resan.

Anonym sa...

Jag vill ju inte säga att det är fina prickar, men fotografierna och barnen är fina. Hoppas de blir friska snart.

Ingalill sa...

Vilka godingar :) Det var rejält med prickar!

Annemor sa...

Oj hva det var prikker og prikker.
Håper alt ordner seg til det beste.

Me and my dark secrets sa...

Ja, prickar kan dyka upp lite överallt. Men jag tror nog att den lilla inte får den typen av prickar fler gånger iallafall.

Charlotta sa...

Ojojoj så trista prickar, det enda som är bra är väl att eländet sedan är gjort... Kan bara önska att barnen tillfrisknar så snabbt som möjligt.

SigridfraEnget sa...

Mitt i prick! ;-) Hoppas allt löser sej.

Anonym sa...

Ja jag förstår att temat låg nära till hands! Hoppas det fortsätter lindrigt kli-mässigt, och att ni får komma iväg utan krångel! :)

Annie sa...

Nämen stackars liten :-( Vilken prickig sötnos!

Monica S Engell sa...

Så her er inspirasjonskilden til ukens tema!? Det var det skjønneste smil, tross sykdom ihvertfall:)
God bedring til den lille hjerteknuser!
:)

Cina sa...

Hugaligen!!! Det ser kliigt ut.. Men ändå så härligt smile.. Underbart

Pialotta sa...

Vattkoppor gaserar nu bland barnen.. men så söta barn med sina prickar.. underbart att se, men hoppas ni får er solresa och hopp om att barnen blir friska till dess :)

Jenny sa...

Bra trissbilder :)

Alexandra sa...

Nämen lille plutten då... ;)

Marit Johansson sa...

Ojojoj... stackars liten. Det där ser verkligen eländigt ut men han ser trots allt ut att vara väldigt glad! Hoppas ni kan åka iväg längre fram.