29 juli 2008

Lata dagar i solen


Vilket helt underbart väder vi har fått njuta av i Sverige den senaste tiden! Vi är fortfarande kvar på landet och har ingen lust alls att åka tillbaka till stan så länge som vädret är så härligt! Vi badar och är ute med båten på Mälaren och hittar mysiga klippor att sola på, som idag när vi låg på klipporna på bilden här ovan och njöt och spanade in båtlivet i fjärden.


Och så kommer här några vykort från sommarstaden Strängnäs. För efter klippbadet fortsatte vi med vår lilla motorbåt in till Strängnäs och kryssade in mellan de stora tuffa båtarna som låg i gästhamnen. Men vi tycker det är coolare att tuffa runt i en styrpulpetbåt med tejpad ratt, än att glida runt i en fet lyxig segelbåt... Så klart! =)


Och efter att ha fyllt matkassarna på ICA och vinkassarna på bolaget tog vi båten hem till stugan igen. Gud så härligt det är att ha semester!Ps. Jag är verkligen superglad över att så många är med i min fotoutmaning Fototriss! Jag hade aldrig väntat mig att jag skulle lyckas locka så många deltagare så snabbt. Tack till alla som är med och för era gulliga kommentarer! Få se om vi kan slå rekord i antalet deltagare den här veckan som har tema Vatten, 116 st är antalet som ska slås från omgång 2...

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

Unknown sa...

beautiful sweden, beautiful mälaren.=)
by the way, are ppl in sweden now having their "sommars semester"?

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Wang: Thank you for your comment! Yes, many people are having their summer vacation now, july is the big vacation month in Sweden =)

Do you also have a blog Wang? I tried to click on your link, but it only says that the profile is not available.

Unknown sa...

http://cia930.spaces.live.com
you are always welcome to drop in my Space from time to time.
most are written in Chinese, some are in English.
and there is a SWEDISH one as well, titled "skandinavien" ^_^

there are some pictures from my life as well. I also like photography very much ^_^