16 juli 2008

Ordlös Onsdag - AndfightFler Ordlös Onsdag-bidrag hittas denna vecka hos en vikarierande vikarie.

Andra bloggar om: , ,

9 kommentarer:

Pumita sa...

Vad skönt det ser ut! Jag vill också bada. :)

Anonym sa...

Oj-oj-oj! Vilken bild! Den är jag ärligt och uppriktigt avundsjuk på dej för!!! :-)

Anonym sa...

Vilken action!

Anonym sa...

Om det var någon annan så skulle jag fråga hur personen ifråga lyckats fånga detta på bild, men nu är det ju du som stått bakom kameran, så jag nöjer mig med "cool bild!!" :)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Pumita: Haha, ja det kanske inte var just bad jag tänkte på när jag tog den här bilden =)

>>Annakk: Ja, som den andfotospecialist du är, förstår jag att du gärna skulle vilja få ta några såna här actionbilder ;)

>>Karolina: Visst är det! :)

>>Haydee: Du är för gullig du =) Jag använde min nya kamera som kan ta 6,5 bild i sekunden, så då hinner man med att fånga såna här händelser...

Boel sa...

Drama i ankdammen! Jättebra fångat.

Anonym sa...

Snacka om action i andkdammen. De är inte precis några goda vänner.
Snygg bild med vissa undantag, bilden ser så blek ut.

En fråga: tar du raw filer eller bara jpg?

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Boella: Tack så mycket!

>>Aksonfoto: Jag tar nästan alltid jpeg. Jag har testat raw några gånger eftersom många tycker att det är det bästa, men filerna blir så väldigt tunga då så jag har inte fortsatt med det. Om jag skulle fixa och testa lite mer med raw, skulle jag kanske inse fördelarna med det, men än så länge får jpeg räcka.

Jo, visst ser kanske bilden blek ut, men vattnet är brunt och fåglarna gråbruna så det var svårt att få till några färgkontraster. Och det viktiga i den här bilden var ändå att visa fighten, så jag bekymrar mig inte så mycket om färgerna denna gång =)

Anonym sa...

Jag kan rekommendera att fotografera i raw. Det blir betydligt bättre bilder, förvisso blir de ganska tunga men det är den informationen som göra att slutresultatet kan bli bättre. Just nu sitter jag nere i Skåne och kan bara bildhantera jpg-biler. Nu ser jag fördelen med att fotografera i raw.