30 maj 2010

Mors dag på Djurgården

Idag fick jag fira min andra Mors dag och det gjorde vi ute på Djurgården. Först åt vi brunch på Villa Källhagen och proppmätta gick vi sen på en promenad i solen. Härligt!

Jag tror Ellie var den som njöt allra mest av brunchen :) Hon åt av allt hon bjöds på och slukade färskpotatis, pastasallad, fiskpaté, lax, parmaskinka och räkröra. Och för att inte tala om desserten då hon fick äta frukt av alla de slag. Och faktiskt lite av de söta efterrätterna och pannkaka med sylt också...

På promenaden fick Ellie kasta sten i vattnet och det var väldigt kul! Hon flinade stort varje gång stenen plumsade i vattnet.

Och bilden här ovanför där hon pussar på sin stortå, det är en ganska vanlig syn för oss. Hon är lite av en fotfetischist, för hon älskar sina fötter (och även våra...) och ligger gärna och gosar med sina små fötter i ansiktet, på samma sätt som hon gosar med sina gosedjur. Och på bilden här satt hon i bilbarnstolen och lyckades dra upp foten till ansiktet och lade kinden mot och pussade och myste. Är det helt friskt att göra så?! :)

Ha en trevlig nästa vecka!

Follow Bildbloggerian

2 kommentarer:

Mamma G sa...

Här skrev jag en kommentar i går som inte syns.Märkligt!
Vilken fin morsdag ni firade.Vackert väder och god mat. Härligt! Och så lilltösa som älskar det goda hon också. Det är väl en otrolig tur att hon också blir som mamma o pappa ..en liten finsmakare!

Elisabeth (lisa) Eriksson sa...

Vilka otroligt fina bilder du tar!
Hoppas du har de bra nu när du jobbar igen, men ja förstår att de e tomt att inte ha ELLIE i närheten. Du ser ju kanske lättare de små framstegen som hon gör! Hoppas vi ses snart kram din kusin Elisabeth (Lisa)