21 mars 2012

Första dagen i Oman, en snabb uppdatering.

Hej alla hemma i Sverige! Här kommer en kort uppdatering från Oman. Kommer skriva mer senare och berätta om hur resan gick och om vårt första intryck av resmålet, men nu har jag en kort stund på mig medan barnen sover middag, helt utslagna efter en dag av intensivt badande och Mattias har tagit en taxi till närmaste supermarket för att handla lite nödvändigheter.

Bilden ovan visar i alla fall det som varit vår bas under dagen, några solstolar under palmerna med lika långt till havet som till poolerna. Inte helt fel. Och trot eller ej, men jag har faktiskt legat där och LÄST EN BOK I LUGN OCH RO! Jag som inte förväntat mig en minut av det under resan :)

Här hade barnen kunnat tillbringa hela dagen om de fått bestämma själva, springandes fram och tillbaka genom vattenstrålarna i vattenleklandet. Det var fullt ös på båda hela tiden och så här såg det ut på de flesta bilderna, båda två springandes på väg ut ur bild :)

Ville tultade på helt salig och drack säkert en hel del vatten när han orädd gick rakt genom strålarna.

Och storasyster var lika lycklig hon över att vara här och få bada och leka i vattnet.

Så vi har det bra och längtar inte hem!

På återhörande.

4 kommentarer:

Anonym sa...

fick du psykbryt på planet ner?

Mamma G sa...

Hallå hallå..härliga bilder på barnen. Dom ser ut att ha det underbart bra. Ha det riktigt härligt allihopa! Kram Kram från oss.. mormor o morfar.

Alexandra sa...

Åh vad härligt det låter :)

Moster sa...

Oj vad härligt! Jag blir SÅ avis! Min "unge" har det lika härligt i Thailand.