10 maj 2010

Tillbaka i kylan igen

Ja, så var vi tillbaka igen i det bedrövliga svenska vårvädret, efter en jätteskön vecka på Sicilien. Ett gråregnigt Stockholm välkomnade oss med hela 4 graders värme när vi landade i söndags natt. När vi flög från Palermo på var det runt 20 grader och blå himmel. Lite behagligare om man säger så...

Något internet lyckades jag inte koppla upp mig mot under resan, så det blev dåligt med resbloggandet. Men det får bli desto fler inlägg här framöver då istället.

Ellie har stormtrivts i Italien, det har varit härligt att få springa runt i tunna sommarkläder och hon har tyckt att allt har varit enormt spännande att titta på. Men hon fick hosta och feber sista natten och idag är hon riktigt dålig, stackaren. Nu har hon äntligen lyckats sova ett tag, så jag hoppas hon mår bättre sen, för det är riktigt jobbigt att se henne må så dåligt och inte kunna göra något för henne.

Men så här kul tyckte hon det var att få springa runt i sanden på stranden i Cefalú. Det var som en enda stor jättesandlåda!

Fler resbilder och en reserapport kommer framöver, när Ellie blivit friskare.


Follow Bildbloggerian

4 kommentarer:

Sofie sa...

Det låter som en härlg resa. Ser fram emot fler bilder.

Sofie sa...

Det låter som en härlg resa. Ser fram emot fler bilder.

Mormor G sa...

Hej på er. Hoppas lillgumman mår bättre i dag!Jättehärliga bilder på världens sötaste Ellibellie! Massor av kramar från mormor!

Karins fotoblogg sa...

Åh, så fina bilder, jag väntar på fler!

Hoppas hon kryar på sig!

kram!