10 december 2010

Det svänger...

DAG 3. Förmiddag
Det svänger här på Madeira! Och det gäller både vädret och Ellies humör. Hon har haft en riktig febertopp i natt, men vaknade lite piggare än igår. Sen har det gått upp och ner. Ena minuten pigg och glad och i nästa är livet botten och hon orkar ingenting. Vi var nyss på väg att packa oss iväg med hotellets gratisbuss in till Funchal, men då bröt Ellie ihop så vi skrinlade de planerna. Det sammanföll med att vädret också slog om totalt och den blå himlen blev gråaste grå och värsta skyfallet drog in. Så lusten till att gå ut minskade rätt mycket hos oss också.

Så här såg det ut under förmiddagen och sen...

... var plötsligt utsikten inte lika inbjudande längre.

Men nu har Mattias och Ellie varit iväg och införskaffat paraplyer och under tiden har vädret slagit om ännu en gång och himlen börjar bli blå igen. Vi börjar inse att man måste klä sig för alla sorters väder under en och samma dag här på Madeira.

En bild från i morse, innan vi gick ner och åt frukost, där jag och tjocka magen indirekt är med i bild.

Och så inspekterar Ellie och Mattias en av poolerna. Men de är riktigt kalla, så det kommer nog inte bli aktuellt att doppa mer än tårna i dem :) Inomhuspoolerna är dock uppvärmda, så bara Ellie blir feberfri ska vi nog kunna bada i alla fall.

Och nu hoppas jag att vi ska ta oss iväg på en utflykt trots allt. Vi börjar bli lite trötta på att bara vara kvar på hotellområdet, som visserligen är stort, men hade inte Ellie varit sjuk skulle vi nog ha hittat på lite mer än vad vi gjort hittills.


UPPDATERING:
Det var visst lite problem att se bilderna i inlägget, så nu har jag lagt in dem på nytt och hoppas det funkar bättre.

Follow Bildbloggerian

3 kommentarer:

Mamma G sa...

Hej på er. Hoppas allt är bra eller bättre kanske man säger med tanke på lillfisen som är sjuk. Jag kan inte se några bilder i senaste inlägget. Bara den första o resten på Flickr.Kanske är bara hos mej det är så.
Måtte Ellie bli feberfri snart!
Nu ska jag kolla på IDOL finalen.
Kramar till er från mommo.

Anonym sa...

Mamma igen..bilderna är på plats. Tack!

Hans af Ekenstam sa...

Hej,
Fräck bild på din skugga.
Här hemma funderas det på veckans triss.
Ha en fin semester.