12 december 2010

Utflykt till dramatiskt landskap, del 2

DAG 5. Dagens utflykt, forts.
Ja, färden fortsatte vidare från förra inlägget en liten bit till, till vägs ände västerut här på Madeira, vid vad som borde heta Baía d' Abra, om jag läst kartan rätt.

Ellie promenerade själv den här gången, men det gick väldigt långsamt framåt för hon hade en självpåtagen mission: att plocka upp all småsten hon kunde hitta från marken. Och som ni ser fanns det sten så det räckte och blev över...

Till slut var hon tvungen att sätta sig ner medan hon plockade grus, och hon var frikostig och delade gärna med sig av fynden.

Vackra vyer fanns det också gott om även här.

Och så avslutningsvis en bild på mig och Elliebellie, innan vi fick slita henne från grusplockandet och åka vidare. Hon har för övrigt inte haft feber idag, men har ändå inte velat äta något. På tolv timmar idag bestod hennes födointag av några få skedar yoghurt, ett par russin, några pommes frites, nästan en skiva gurka, och några slick på en glass. Själv hade jag ju varit halvdöd utan mer näring, men hon har varit på gott humör otroligt nog och lekt och donat. Ikväll lyckades vi dock distrahera henne tillräckligt mycket med film på datorn för att kunna lura i henne nästan en burk barnmat - halleluja!

Eftersom Ellie äntligen blev feberfri har vi också till slut invigt inomhuspoolerna på hotellet idag. De är 28 grader varma och det var så härligt att få simma runt i dem, helt plötsligt kände jag mig smidig och lätt igen och graviditetsstelheten var som bortblåst!

Det finns ingen barnpool inomhus, men Ellie badade med oss med armpuffar på och hon tyckte det var fantastiskt kul, så bara hon håller sig frisk nu ska vi nog passa på och bada alla de sista dagarna. Det hade ju varit kul att kunna bada utomhus också, men så varmt är det inte ute tyvärr. Solen värmde verkligen idag, men luften är lite för kall för att man ska vilja ligga vid poolen utomhus.

Nu är klockan tolv här på Madeira och det är dags för mig att krypa ner under täcket. God natt!

Follow Bildbloggerian

1 kommentar:

Livet på Citronodlingen sa...

Fantastiskt vackert! Skönt att lillan har piggnat till så ni kan hitta på lite saker :o)