12 december 2010

Strålande morgon

DAG 5. Morgon.
Idag vaknade vi upp till denna strålande vackra vy! Första dagen utan en massa regnmoln. Trots att det varit en jobbig natt med en gråtande Ellie, så blev jag genast pigg när jag möttes av den blå himlen. Och Ellie verkar pigg och glad igen nu, så nu ska vi åka iväg i den hyrbil som Mattias varit och hämtat på morgonen. Solresor var snälla och hjälpte oss igår att boka bilen, trots att vi råkade ringa på deras jourtelefon som visst bara är till för nödsamtal. Tack för det! :)

Ellie är redo för avfärd och står och läser kartor och annan bra information inför resan. Överallt står det tydligen "åtta, nio, tio" för det är det hon säger hela tiden när hon läser i pappren =)

Återkommer ikväll med rapport från dagen.

Follow Bildbloggerian

4 kommentarer:

Mamma G sa...

Hoppas hoppas att dagen verkligen blir strålande bra! Ellie ser mycket piggare ut i dag. Såå härligt att se! Här hemma har vi haft -20 i natt igen. Inte så värst skönt.
Ha en underbar dag! Kram på er!

Livet på Citronodlingen sa...

Vilka dåliga kartor och broschyrer... bara siffror.... ;o)

Anonym sa...

Skönt att Ellie är pigg igen. Hoppas hon får fortsätta att vara det. Astrid hälsar att hon mår bra.
farmor och farfar

Blickep sa...

Skönt att Ellie är pigg igen! Jag tycker att det verkar vara fantastiskt vackert, även om det inte är badtemp... Skulle i och för sig kunna tänka mig att åka nästan vart som helst där tempen är något närmare plus-sidan än här.
Hoppas ni hinner utforska mer av ön de sista dagarna, både geografiskt och kulinariskt.
Kram KP