07 december 2010

Snart på väg!

Nu är det snart midnatt och inte länge kvar innan vi påbörjar resan till Madeira! Alldeles för lite tid kvar egentligen, med tanke på att taxin som ska köra oss till Arlanda hämtar oss om mindre än fem timmar. Och vi är inte riktigt färdigpackade än. Och vi ska helst hinna få lite sömn också för att orka med att hålla lilla Ellie på gott humör under flygresan :)

Kul ska det i alla fall bli! Och roligt ska det bli att vara resereporter åt Solresor under resan! Nu berättar de på sin hemsida om vår resa, se här >>

Men det förpliktigar att vara resebloggare. Det här med vikten på handbagaget är ett problem. Datorn måste ju med. Och kameran. Och några objektiv. Har dock fått sålla och har nu valt ut tre objektiv som får följa med. Ändå väger dator- och kamerautrustning nästan 10 kg. Det lämnar i princip inget kvar till övrigt handbagage...

Så, om all teknik funkar som den ska hoppas jag kunna återkomma inom en inte alltför avlägsen framtid med en första reserapport. På återhörande!

Andra om , , , , ,

Follow Bildbloggerian

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Kul! Lycka till :)

Mamma Gunvor sa...

Hoppas det gick bra med allt och att ni är framme snart. Håller tummarna att resan gått bra!Ska bli spännande att få vara med på ett hörn via datorn!Lycka till med allt! Många kramar från oss/ Mommo o moffa.

Della sa...

Ska bli kul att se vad ni hittar på!