14 december 2010

På väg neråt igen

DAG 6, eftermiddag del 2, plus kväll.
Nu har det visserligen hunnit bli dag sju när jag skriver det här, men här kommer i alla fall andra delen med bilder från vår eftermiddag igår. Vi började ju vår färd neråt igen från bergen, efter vår inställda levadavandring och det blev några utsiktsstopp till på väg ner.

Som ni ser är vi fortfarande högt ovan havet och det var en häftig vy ut över det dramatiska landskapet. Det är så otroligt grönt och vackert här på Madeira!

Ellie och Mattias sitter och tittar ut över havet och på några av alla skärmflygare som höll till där. Några kom riktigt nära ibland och svepte över oss bara några meter upp som det kändes, fast i verkligheten var det nog mer än bara några meter.

Lite pappabus behöver man ibland för att bryta av mot allt vyskådande.

Ett sista stopp tog vi här för att "äta fika", som Ellie sa, innan vi åkte tillbaka till Eden Mar igen och vår stora härliga terass :)

Innan middagen sen hann vi med ett dopp i en av de varma poolerna på hotellet igen, och jag gjorde ett försök att fånga Ellie på bild i en stilla sekund. Någon sådan sekund existerade dock inte under badstunden, det var full fart hela tiden som ni ser :)

Sen blev det middag och en sista bild på lilla fröken när vi var på väg tillbaka, innan det var dags att sova för natten.

Men nu när jag skriver det här är det ju faktiskt morgon igen och vi ska gå ner och hugga in på den stora frukostbuffén. Solen strålar för övrigt och det är varmt och skönt! Hoppas vår sista dag här på Madeira blir en härlig dag!

Follow Bildbloggerian

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men unge så söt hon är! Vi måste ses när ni kommer hem :)
Kram Maria (oinloggad)

Mamma G sa...

Tänk att det redan gått en vecka. Så synd att lillan var sjuk i början, men skönt att hon blev pigg igen så ni hann med lite kul också. Hon ser så glad o pigg ut på dom senaste bilderna. Bilden på pappa o henne är fantastiskt fin! Och den sista bilden där hon står o tittar ut är så supergullig.
Välkommen hem till vinter o kyla!