11 december 2010

God blåsig morgon!

DAG 4. Morgon.
God morgon! Jag sitter uppkrupen i sängen och tittar ut över den härliga utsikten mot havet. Vi har varit vakna ett tag, men Ellie är uppe och leker så Mattias och jag passar på att få dra oss lite. Hon vaknade med feber även idag, men den var aningens lägre än den varit de senaste mornarna så vi håller tummarna så hårt vi kan att det håller på att vända. Hon är ute på terassen och leker påpälsad med flera lager kläder, för även om solen skiner nu så blåser det mycket och det är inte särskilt varmt.

Vi ska snart gå ner och hugga in på frukostbuffén och sen ska vi fundera på om vi ska våga oss iväg på en utflykt idag. Får väl se hur Ellies dagsform fortskrider.

Bilden här ovanför tog jag igår kväll från terassen, när solen var på väg ner. En liten stund senare hade den börjat försvinna bakom molnen och det magiska ljuset var borta.

Follow Bildbloggerian

5 kommentarer:

Bokmalen sa...

Vilken underbar bild!! Helt magisk!!
Kul att följa er resa. Hoppas Ellie blir frisk fort nu.
Kramen, Maria

MammaG sa...

Ohh vilken sagolikt vacker bild! Va mysigt att ha en sån vacker vy att vakna till. Härligt om det håller på att vända för Ellie. Hoppas, Hoppas! Håller tummarna vi med. Här är det milt i dag. Bara -9. Rena vårvädret. Ni har väl något varmare kan jag tro. Hoppas att vädret stabiliserar sej så ni får njuta av riktig sol o värme.
Kram från oss här hemma. Puss till Ellie från mommo!

Halloj världen! /Inger sa...

Underbar bild! Vad roligt att du fått göra en bloggresa. Roligt att få syn på magen i ett av de tidigare inläggen också. Hade jag ingen koll på måste jag erkänna. Hoppas bara Ellie blir frisk nu. :)

Maria sa...

Kul att se dina (era) bilder trots sjukdom. Blir råavis på att ni går runt där utan jacka. Njut och samla på er all energi ni kan, för snart är det snö och rusk igen :)

Hälsa M och krama Elli från mig!
Kram Maria

Rantamor sa...

Hej på dig har varit inne och läst din fotoblogg.
Kul att få följs med på er resa, men mindre kul att den lilla är febrig och sjuk.
Hoppas verkligen att hon vaknar feberfri imorron bitti...håller tummarna.
Kul att du ordnar en triss trots att du är så långt borta.
Nu får jag börja fundera på rund...

Ha det himlans bra.